ontwikkelt, ontwerpt en bouwt


 
 

 
 

"What the world does to the web, the web does to the world"

Jojodesign biedt een totaalpakket: van concept tot realisatie.

JOJODESIGN
Joep Jongen
info@jojodesign.nl
06-13851780

 

Van concept tot realisatie

Om de vraag van een bezoeker goed te kunnen beantwoorden is een duidelijk omschreven doelstelling een handige leidraad voor de ontwikkeling van een effectieve website.

Grafisch, functioneel en technisch

Het grafische of creatieve ontwerp, de functionaliteit en de te gebruiken techniek worden als bouwstenen ingezet om de doelstelling van de website te realiseren. In een functioneel ontwerp worden de verschillende elementen in het grafisch ontwerp geplaatst. Zodra het resultaat tot tevredenheid stemt kan de website daadwerkelijk gebouwd worden en van inhoud voorzien.

Navigatie

De gebruiker bepaald uiteindelijk welke pagina's er bezocht gaan worden en daarmee is een heldere navigatie een onmisbaar onderdeel van een goede website.

Promotie

Op welke wijze de gerealiseerde website daadwerkelijk bezocht zal gaan worden, en hoe vaak, is van veel factoren afhankelijk. Goede zoektermen, het interpreteren van statistieken, vermeldingen op andere sites en sociale media zijn enkele van de aandachtspunten. De mobiele toepassingen voor smartphones en tablets zijn daarbij duidelijk van toenemend belang.

 

 

 


Jojodesign