ontwikkelt, ontwerpt en bouwt


 
 

 
 

Bedrijven en instellingen zoeken steeds vaker functionele toepassingen om het internet in te zetten in bedrijsprocessen.

JOJODESIGN
Joep Jongen
info@jojodesign.nl
06-13851780

 

Content management systeem

Onderhoud op eenvoudige wijze de inhoud van een website met een content management systeem. De inhoud wordt uitgelezen vanuit een database en geplaatst in het ontwerp ( sjabloon ). De website krijgt een uniforme en herkenbare huisstijl.

Archief

Een datadase is de oplossing voor een archivering van producten of informatie. Het is de basis voor een presentatie op websites, intranet, mobiele toepassingen of nieuwspresentatie.

De elektronische agenda

Op verzoek van een huisartsenpraktijk heeft Jojodesign een Afspraak Systeem ontwikkeld waarbij online een afspraak met een van de huisartsen gemaakt kan worden. De ingevoerde gegevens worden in een database opgeslagen en kunnen door de huisarts of assistent ingezien worden. Ook voor tandartsen en fysiotherapeuten.

Bestel online

Online kunnen producten aan een bestelpagina toegevoegd worden. Zodra een betaling is ontvangen kunt u met een uniek gegenereerde code een print maken van de adresgegevens met de bestelling. Eenvoudig en doeltreffend.

Feeds en nieuws

Feeds maken het mogelijk om het actuele nieuws van een andere website (b.v. van een nieuwsblad, Youtube of Facebook) op uw website te tonen en visa versa. Deze techniek is met name voor nieuwsberichten een effectieve manier om een groter bereik te realiseren.

Social media

Het aanwezig zijn op social media als Facebook, Youtube en Linkedin is bijna een must om een groter publiek te kunnen bereiken. Daarnaast zijn toepassingen als Google Maps, Google Earth en Picasa goed in te zetten. Over de best te volgen strategie adviseert Jojodesign u graag.

 

 


Jojodesign