ontwikkelt, ontwerpt en bouwtDe virtuele en de echte wereld gecombineerd.
 

www.jojodesign.nl/mobi
 
 
 
Post 10-10-12 16.23:

Handig
Deze tekst is ingesproken en geupload met mijn mobiele telefoon.
JOJODESIGN
Joep Jongen
info@jojodesign.nl
06-13851780

 

Mobiele websites

Het internetgebruik verplaatst zich van de desktop naar mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. De digitale en de echte wereld worden met elkaar gecombineerd. De locatie waar we ons bevinden speelt daarbij een rol.


Een aangepaste website voor mobiel gebruik zal in toenemende mate van belang zijn voor de aanwezigheid op het internet. Automatisch worden op smartphones de mobiele sites getoond. Enkele voorbeelden:

-www.partituur-coaching.nl
-www.zeesternijmegen.nl
-www.stroming.nl


Augmented reality:

App blokjojo in LAYAR

Blokjojo is een test-app van Jojodesign waarin 3D beelden getoond worden. Scan in Nijmegen met de smartphone de omgeving om virtuele poorten in 3D van alle zijden te bekijken.
De App is te downloaden op layar.it/Lr7DcA.

 

 

QR-CODE

QR is een beeldherkenning van een code, vergelijkbaar met de streepjescode. De code geeft informatie of de link naar bijvoorbeeld een ( mobiele ) website door.

LAYAR

De App's van Layar maken gebruik van de locatie waar iemand zich bevind. In combinatie met alle informatie die er op het internet aanwezig is zal deze toegevoegde realiteit een nieuwe betekenis aan het internet gaan geven. De nieuwe mogelijkheden zijn voorlopig niet uitgeput.

 

 

 


Jojodesign